Milan – Fiorentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Milan har hittat formen och hoppas kunna fortsätta på den inslagna vägen när Fiorentina kommer på besök till San Siro. Fiorentina har inte levt upp till förväntningarna såhär långt, men har bättrat sig med tiden. Förra veckan förlorade man förvisso mot Lazio, men i torsdags besegrades den grekiska ligaledaren, PAOK, med 1-0 på bortaplan i Europa League. Över 90 minuter, en oerhört stark prestation. Förlusten mot Lazio är den enda på de nio senaste matcherna, Europaspelet inräknat – där man har vunnit samtliga tre matcher under säsongen. Helt till skillnad från Milan, så har Fiorentinas matcher varit täta, jämna och målsnåla i serien. Efter sju omgångar har man gjort och släppt in fem mål. Det har alltså bara blivit ~1,4 mål i snitt per match. Frånvaron av Rossi och Gómez har självklart spelat in. De missar även den här matchen.

Den enda som inte är tillgänglig för laguttagningen i Milan är Riccardo Montolivo som sedan tidigare är skadad. Pippo Inzaghis Milan har fyra matcher efter varandra utan förlust och ser riktigt vassa ut för tillfället. Man har gjort flest mål i serien, men släpper också in en hel del; flest av lagen på den övre tabellhalvan. De bjuder nästan alltid på fantastisk underhållning – målglatt och vidöppet spel. De två senaste matcherna – mot Chievo och Hellas Verona – har vunnits. Båda med tvåmålsmarginal. Jag tror att ett Milan i form kommer få hål på Fiorentinas stabila försvarslinje och att vi har en målrik match att se fram emot. Man har flera formstarka namn i offensiven och på San Siro blir det ofta öppna matchbilder. Milan över 1,5 mål lirar vi till trevliga 2,15 gånger pengarna.

  • Match: Milan – Fiorentina
  • Spel: Milan över 1,5 mål
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar