Genoa – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Genoa håller en klass för mittenskiktet i årets Serie A, precis som förra säsongen. Hittills har laget endast skrapat ihop 12 pinnar på åtta matcher, vilket räcker till en tolfteplats. Trenden ser också ut att vara densamma, hemma är laget svåra att slå och på bortaplan är ”Rossoblu” lite svajiga. Genoa har samtidigt bara plockat tre poäng på fyra hemmamatcher under säsongen. Relativt enkelt motstånd också, bortsett från matchen mot Napoli.

Milan har visat att de ska vara i toppen och strida. Prestationen mot Juventus förra veckan var briljant och nu har det blivit tre raka vinster och sex raka utan förlust. Vad som imponerat i flera av dessa matcher är effektiviteten framåt. Milans offensiv mår verkligen bra.

Jag spelar på Milan +0 mål (Asian Handicap) till 1,84 @ ComeOn.

  • Match: Genoa – Milan
  • Speltips: Milan +0 mål (AH)
  • Odds: 1,84 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 25/10

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar