Juventus – Milan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sista matchen innan det drygt två veckors långa landslagsuppehållet drar igång. Juve-spelarna får alltså vänta med att sätta på sig sina respektive landslagströjor, och istället förbereda sig både fysiskt och mentalt inför morgondagens heta drabbning. Den bleka säsongsinledning har fått många att ta sig en funderare kring klubbens framtid. Trots få poängtapp i ligan, så är inställningen på planen under all kritik och spelarnas enorma arbetsmoral har försvunnit sedan länge. Detta har dessvärre satt sin negativa prägel i Europa, då den gamla damen förvisso tagit två pinnar av totalt sex möjliga. Detta håller förstås inte i längden, i synnerhet inte med tanke på att Juve hittills mött gruppens sämre lag.Om vi känner oss oroliga över den gamla damens aktuella situation, så lär Milan-supportrarna vara deprimerade vid det här laget. De rödsvartrandiga har sedan säsongsstarten spelat under prekära omständigheter och spelet har varit långtifrån övertygande. Skadelistan är fortsatt lång, hemmaläktarna är nästintill tomma och spelarna spelar med lågt självförtroende. Den enda som trots dessa motgångar försökt bära sitt Milan på axlarna är Balotelli, som för några omgångar sedan återigen fick kortslutning och hoppade på domaren. Något som sannerligen resulterade i en avstängning som sträcker sig ända tills landslagsuppehållet är över.

Om man tar lagens respektive formkurvor i beaktande, så kan man inte förvänta sig att morgondagens match bjuder på något extra. Själv tror jag på en aningen händelsefattig match, där Juve drar det längsta strået trots allt. Varken Milan eller Juventus har imponerat rent spelmässigt, men ska man utgå från spelarmaterialet, så borde en svartvit seger ligga inom räckhåll. Däremot så handlar det inte om vilka spelare som spelar, utan det handlar om vilken mentalitet de visar upp på planen. Milans Målsättningar innan säsongsstarten var att vara med i guldstriden, men Milans nuvarande tiondeplacering får tala sitt tydliga språk om hur det egentligen ligger till.

Skador (Milan):
Förutom Ballotelli  missar även dessa spelare matchen, men dock på grund av diverse skador: Birsa, Bonera, De Sciglio, El Shaarawy, Silvestre, Pazzini och Kaka.

Skador (Juventus):
Mirko Vucinic ådrog sig en skada senast och väntas vara indisponibel i drygt tjugo dagar.

  • Match: Juventus – Milan
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,60 @ ComeOn
  • Insats: mellan
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar