Milan – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Milan rapporterar att San Siro, med en kapacitet på 83 000 åskådare, kommer bli helt slutsålt. Filippo Inzaghi hittas inte längre i offsideposition. Nu är han, efter en visit som U19-tränare, vid rodret i a-laget – i hans kära AC Milan. Han fick positionen efter Clarence Seedorf, som inte lyckades att lyfta klubben förra säsongen. Man slutade åttondeplats, vilket var långt under förväntan. Och ja, Pippo verkar ha fått skapat harmoni i truppen. Två vinster efter två omgångar och en förstaplats, före just Juventus som också skrapat ihop full pott. I premiären vann man med 3-1 hemma mot Lazio och därefter med 5-4 (!) mot Parma på bortaplan. Stundtals är försvaret som en hönsgård, men när man är så pass vassa offensivt, spelar det inte så stor roll. Ändå lite förvånande att det ser så bra ut. Resultaten under försäsongen var nämligen rentav usla; två vinster och fyra förluster. Då ska man också komma ihåg att vinsterna var mot flera snäpp sämre lag.

Juventus är efter fjolårets seriekross stora favoriter till att plocka hem titeln även i år. I säsongens första Serie A-match vann Juve med 1-0 borta mot Chievo och därefter följde en 2-0-seger mot Udinese. Senast stod Malmö som motståndare i CL och på Juventus Stadium skrevs slutsiffrorna 2-0. Om vi räknar med förra årets seriematcher har man hållit nollan åtta av de nio senaste matcherna. I serien förra året släpptes bara tjugotre mål in på trettioåtta matcher. Vi tror dock att Milan, med flera offensiva spelare fyllda med självförtroende, kan hitta nycklar för att hitta nätet – åtminstone en gång. I Juventus har inte minst Carlos Téves har hittat formen och vi vet sedan tidigare att han kan måla från mer eller mindre ingenstans. Tre baljor på de två senaste matcherna är hans facit. Milans försvar känns inte heller speciellt stabilt just nu…

Båda lagen kommer vilja ge de 83 000 åskådarna möda för pengarna och bjuda upp till kamp. Förra året möttes de två gånger och på dessa matcher blev det sammanlagt sju mål. Målfest även här? 2,10 får vi för över 2,5 mål.

  • Match: Milan – Juventus
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,08 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 20/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar