Perugia – Vicenza

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Perugia avslutade snyggt innan uppehållet där formen var strålande. Efter ledigheten torskar dock laget mot jumbon Como med 1-0 på bortaplan. Perugia skulle såklart tagit minst en poäng där, och det var väl en hyfsat jämn match sett till målchanser. ”Grifoni” behöver vinna för att återigen kunna angripa playoff-platserna till Serie A. Och chanserna är egentligen goda, för vi vet ju att Perugia är riktigt hemmastarka och man kommer tveklöst höja sig ett snäpp från senaste matchen tror jag. Då tror jag inte Vicenza kommer kunna stå emot ett Perugia som ändå visat bra offensiv på slutet trots att man blev nollade sist. Och framförallt på hemmaplan harm an visat att man är riktigt bra framåt. Förra säsongen slutade detta möte 2-2.

Vicenza har värvat in några spelare nu i januari och två fick starta direkt, men kanske inte gjorde något större avtryck direkt. Men kan säkert bli nyttiga framöver som gör att man klarar sig kvar som man ju bara borde göra tycker jag. Men man behöver dock förbättra på bortaspelet en hel del, där man har 5 raka utan vinst varav 4 förluster. Sen har man släppt in mål i 8 raka, varav minst 2 mål i 5 av dom matcherna. Så trots vinsten senast som var lite turlig med mål på övertid, mot ett Modena som saknade flera viktiga spelare, så tycker jag inte att man har någon vidare bra chans just här.

Jag spelar Perugia över 1.5 mål till oddset 2.20. Insatsen hamnar på strax över medel. Avanti Perugia!

  • Match: Perugia – Vicenza
  • Spel: Perugia över 1.5 mål
  • Odds: 2.25 @ Betway
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar