Cesena – Como

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Cesena kommer från en oavgjord match borta mot Salernitana, där man kanske inte direkt överpresterade, men man fick iallafall med sig en poäng. Innan dess besegrades Spezia med 5-1 på hemmaplan. Nu är man åter på hemmaplan där man är starka eller vad sägs som fyra matcher fyra vinster och 10-1 i målskillnad. Man ligger på tredjeplatsen i tabellen och nu möter man nykomlingen Como som ligger sist. detta bör således vara en munsbit kan jag tycka. Och kvalitetsmässigt känns det även så. Framförallt tycker jag Cesenas offensiv håller hög kvalité för Serie B och man har de bästa spelarna tillgängliga i princip.

Como är som sagt nykomlingar i Serie B och man har några intressanta spelare helt klart, men allt som allt så är det ingen särskilt vidare trupp man har och man ligger just sist av en anledning. och nu ska man ta sig an Cesena som ju spelade Serie A förra säsongen. Det skiljde alltså 2 divisioner för bara några månader sen. Och kvalitetsmässigt så är det klasskillnad lagen emellan, sen bortaplan på det för Como. Nä det ska ju bara inte gå kan man tycka samtidigt som defensiven inte imponerar hos Como.

Jag spelar Cesena över 1.5 mål till oddset 1.95. Insatsen är ganska hög.

  • Match: Cesena – Como
  • Spel: Cesena över 1.5 mål
  • Odds: 1.95 @ Unibet
  • Insats: 7,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar