Cesena – Salernitana

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Cesena har en fantastisk form med sju raka matcher utan förlust, varav fyra stycken är segrar (alla på hemmaplan). På bortaplan har man tre raka oavgjorda matcher och det är ändå en tydlig skillnad på hemma och bortaspel för Cesena. På hemmaplan har man alltså 30-7 i målskillnad och är seriens näst bästa hemmalag (12-1-2). På bortaplan placerar man sig dessvärre på sextonde platsen med 1-7-6 och målskillnaden 10-17. Cesena har gjort minst 2 mål i fyra raka hemmamatcher och när man möter ett uselt bortalag som bara måste ta poäng, helst 3 poäng, så tror jag det att det kommer skapas en hel del farliga chanser. Man lär pumpa på framåt så det står härliga till och lär få matchen precis dit dom vill.

Salernitana kommer från ett mentalt tungt poängtapp senast hemma mot Virtus Entella när man hade 2-1 in på övertiden men fick alltså ett mål i baken i absoluta slutet till 2-2. Man har fortfarande svårt att vinna matcher, bara en seger på de 11 senaste matcherna vilket såklart inte gör att man avancerar i tabellen. Det är 6 poäng till säker mark med flera lag emellan och trepoängarna måste börja trilla in ifall man ska klara sig som nykomling denna säsong. Vidare är lagets bortafacit inte det bästa heller med 0 vinster, 7 oavgjorda och 8 förluster samt en målskillnad på 15 mål framåt och 27 insläppta.

Jag spelar Cesena över 1.5 mål till 2,03 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Cesena – Salernitana
  • Spel: Cesena över 1.5 mål
  • Odds: 2.03 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 20:30, 7/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar