Salernitana – Lanciano

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Salernitana gjorde en bättre match än vad som förväntades borta mot Lanciano senast och vann med hela 4-1. Salernitana är starka på hemmaplan och brukar öppna matcherna imponerande med mycket energi. Laget har självförtroende och med betydligt mindre press, kan detta se riktigt bra ut. Framåt har man ju Coda (16 mål) och Donnarumma (13 mål) som gjort en hel del mål denna säsong. Och där bakom flera skickliga spelare som kan göra det där lilla extra.

Lanciano kommer från en tung förlust i första mötet med hela 1-4 och det var väl aldrig riktigt något snack heller, man var det sämre laget, även om siffrorna kanske var lite i överkant. Men man släppte in 2 mål i slutet av matchen när man pressade för en kvittering och lite liv i detta dubbelmöte. Och apropå pressa på för mål, det måste man ju göra nu också i ännu större utsträckning. Det vore självmord att verkligen gasa här för Lancianos del, samtidigt har man inte mycket till val.

Jag spelar Salernitana över 1.5 mål till 1.909 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Salernitana – Lanciano
  • Spel: Salernitana över 1.5 mål
  • Odds: 1.909 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20:30, 8/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar