Salernitana – Pescara

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Salernitana kommer från en förlust på bortaplan mot Spezia (3-1), efter att ha fått Gabionetta utvisad i andra halvlek, så tappade man nästan allt. Annars spelade man hyfsat i matchen, liksom matchen innan, där man krossade Brescia med 3-0. Sen att defensiven inte är deras styrka kan nog bli deras fall, men framåt tycker jag att ”The Garnets” visat prov på sin skicklighet, speciellt hemma. Jag tror man kommer bjuda upp till en bra match här men sen om man vinner är en annan femma, för man möter ett riktigt formstarkt lag med en riktigt bra offensiv.

Pescara är i riktigt gott slag just nu med sju raka segrar, där anfallsspelet sett riktigt bra ut. Man har väldigt formstarka offensiva spelare i form. Man går helt klart för seger här och i den form man befinner sig i just nu kan det mycket väl bli så att man vinner, dock lär man stöta på patrull då jag som sagt tror Salernitana kommer göra en bra match och kan hota framåt. Så det lär helt klart bli en öppen match detta med flera chanser åt båda håll. Bara hoppas att vi kan få se lika bra målskytte som senaste matcherna, speciellt från Pescaras sida.

Jag spelar över 2.5 mål till 2.19 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Salernitana – Pescara
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.19 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15:00, 6/2

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar