Pescara – Trapani

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Pescara har kommit igång rejält på slutet och har gjort hela 16 mål på senaste 5 matcherna. Pescara har också nio segrar på de elva senaste vilket måste kännas skönt då man hade en bedrövlig form innan dess och var nära på spela bort sig från playoff. På hemmaplan brukar Pescara vanligtvis bara köra på, vilket också gjort laget sårbara bakåt emellanåt. Det brukar dock inte spela så stor roll, då man oftast gör 2, 3 eller till och med 4 mål framåt.

Trapani har inte förlorat sen 13:e februari eller om man så vill 18 raka matcher utan torsk där merparten är vinster. I 13 av dessa 18 matcher har man dessutom gjort minst 2 mål vilket bevisar att offensiven fungerar som den ska och det är där styrkan ligger i detta lag. Och båda mötena med Pescara denna säsong har slutat med 3 mål och överspelet har alltså gått in. Nu är det lite lurigt då det är 2 matcher (hemma/borta). Men visst att man kunde försvara sig hyfsat mot Spezia borta,men man hade lite flax där måste man ju säga. Nu möter man ett betydligt bättre offensivt lag och har svårt att se att man inte släpper in mål här.

Jag spelar Över 2.25 mål till 1.787 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Pescara – Trapani
  • Spel: Över 2.25 mål
  • Odds: 1.787 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 5/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar