Brescia – Pescara

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brescia kommer från ett oavgjort resultat borta mot svårspelade Virtus Entella. Det kommer troligtvis bli en helt annan matchbild här när Pescara kommer på besök. Brescia är hemmastarka och man har varit hypereffektiva på hemmaplan. Men man väntar egentligen bara på att det försvarsspelet ska fallera för så bra som statistiken säger att det är på hemmaplan är det inte. Men om det vill sig väl så kan Brescia fixa det här överspelet helt på egen hand som dom gjort de två senaste hemmamatcherna.

Pescara mötte Spezia i helgen, där man hade 2-0 men tappade det till 2-2 när Spezia kvitterade i 89e minuten. Riktingt tungt för deras del då man förtjänade segern. Känns lite som att man behöver en seger nu efter två raka matcher med poängtapp men det är ju inget dåligt lag man möter, framförallt så har Brescia rejält med självförtroende när dom spelar på hemmaplan vilket man inte kan underskatta. Å andra sidan har dom fått med sig betydligt mer poäng än dom kanske förtjänat om man kollar till spelet. Ett lag som Pescara kan absolut spräcka Brescias poäng-svit på hemmaplan för så bra är man. I bortalaget så saknar man förstemålvakten Vicenzo Fiorillo och det är ett tungt avbräck då han varit bra och räddat dom i en del matcher.

Jag spelar över 2.5 mål till oddset 1.825 @ bet365.

  • Match: Brescia – Pescara
  • Spel: Över 2.5 mål (goal line)
  • Odds: 1.825 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 18.30, 8/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar