Avellino – Brescia

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Avellino har inte lyckats få spelet att stämma överens, dock kommer ”Biancoverdi” från en bortmatch där man plockade poäng mot Livorno efter att hållit nollan emot Livorno-forxeringen. Innan den matchen var laget på ”ritiro” tillsammans och nu är man åter på hemmaplan och på  Stadio Partenio-Adriano Lombardi är laget starka. Kan inget annat tro än att det blir åka av denna kväll mot ett tveksamt Brescia som känns för tamt. Samtidigt måste Avellino börja leverera nu och känns som perfekt tillfälle att glänsa med sin normalt sett starka offensiv mot ett hafsigt Brescia. Spelartruppen känns bra offensiv, dock finns det avbräck i defensiven där man bland annat har en avstängning på högerbacken Davide Biraschi. Nä jag tror man visar vart skåpet ska stå en gång för alla. Det får Brescia absolut sota för defensivt. Förra säsongen vann man med 2-0 hemma, tror på nåt liknande även ikväll.

Brescia åkte ju ner en division förra säsongen och man har förberett sig på det, tills man fick veta att man skulle spela Serie B trots allt pga nedflyttade lag för uppgjorda matcher bland annat. Så spelartruppen man har är långt ifrån optimal för spel i Serie B, men man har väl ändå gjort det helt okej. Dock har man märkt att när man mött lag med en stark offensiv så har det brustit i defensiven som motLivorno borta (3-1) och som mot Salernitana hemma (2-2). Och när man nu möter ett Avellino med en tydlig styrka i offensiven på bortaplan så tror jag man får stora problem.

Jag spelar Avellino över 1.5 mål till oddset 2.23 @ Unibet

  • Match: Avellino – Brescia
  • Spel: Avellino över 1.5 mål
  • Odds: 2.23 @ Unibet
  • Insats: 7,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar