Avellino – Novara

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Avellinos start på säsongen har inte direkt varit lysande med 2 förluster och 1 vinst. Man förtjänade dock mer i premiären borta mot Salernitana där man förlorade med 3-1. Efter torsken gästade Modena Partenio-Lombardi och då vann man med 2-0. Borta mot Cagliari gjorde man dock ingen bra match, men Cagliari är ju superfavoriter i Serie B så inget att snacka om egentligen. Borta är offensiva spelaren Samuel Bastien, men där har man ersättare som är i princip jämbördig så bör inte vara några problem alls. Annars har man en klart bättre trupp om man jämför med kvällens motståndare.

Novara har 1 vinst, 1 oavgjord och 1 förlust. Och där man förlorade i den enda bortamatchen för säsongen hittills. Man är helt klart ett bättre hemma än borta, och det är ju för att på hemmaplan så spelar man på konstgräs. Sen är ju Avellino även ett starkt hemmalag och det blir en väldigt lång resa för Novara att åka. Man har inga avbräck, men det är väl det enda som är just positivt. Truppmässigt är man ändå någon nivå sämre än Avellino vilket säkert lär märkas här ikväll.

Jag spelar Avellino -0.25 till oddset 1.925. Halv vinst vid oavgjort och hel vinst vid seger.

  • Match: Avellino – Novara
  • Spel: Avellino -0.25 (AH)
  • Odds: 1.925 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar