Kroatien – Portugal

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Kroatien imponerade verkligen i gruppspelet när man slog Spanien och kom etta. Jag tror starkt på Kroatien i detta mästerskap efter deras prestationer i gruppspelsmatcherna och att man ska slå Portugal ska det inte vara något snack om. Kroatien får möta det svåraste tänkbara motståndet, men med tanke på hur man har spelat så ska man man bara avancera här.

Portgual kommer till åttondelen med tre raka kryss och gick vidare som trea.  Man har en stark offensiv men desto sämre defensiv och mycket läcker igenom. Senast lyckades man näta tre gånger om mot mästerskapets största utropstecken, Ungern. Däremot är defensiven för svag för att man ska kunna ro på de bättre lagen.

Jag spelar raka ettan till 2,62 @ bet365.

  • Match: Kroatien – Portugal
  • Spel: Kroatien (1)
  • Odds: 2,62 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!