Portugal – Spanien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Portugals insats i premiären var knappast speciellt imponerande, men någonting som fungerade var lagets kontringsspel. Serbien sårades rejält vid bolltapp och i Portugal finns kvicka och tekniska spelare. Finns absolut kapacitet att såra Spanien i kvällens tillställning. Laget förväntas också växla upp flera nivåer inför detta möte med tanke på att det är gruppfinal och att man möter mästerskapets favoriter.

Spanien osar klass på varenda position, men utmärks inte minst i offensiven. Fem mål i premiären, trots ett halvdant motstånd i Makedonien, är imponerande och det var viktigt att få hjulen att rulla på från start. Det största glädjeämnet var Real Madrids Marco Asensio, som smällde in ett hattrick. Spanien visade som sagt att det rådde klasskillnad mellan dem och Makedonien från början till slut.

Jag spelar på över 2,5 mål till 2,00 @ bet365.

  • Match: Portugal – Spanien
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar