Serbien – Spanien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Serbien placerar sig på tredjeplatsen i sin grupp och behöver vinna dagens match för att avancera till slutspelet. Man förlorade den inledande matchen mot Portugal och kryssade mot Makedonien senast. Ikväll står man inför en mycket tuff uppgift, att försöka besegra Spanien i sista gruppspelsmatchen. Laget behöver gå framåt och riskerar samtidigt att bli sårbara bakåt.

Spanien är troligtvis mästerskapets bästa lag tillsammans med Tyskland. Man ligger inte helt oväntat på förstaplatsen i gruppen. I den första gruppspelsmatchen inledde Spanien med att besegra Makedonien med hela 5-0 och nu senast vann man mot grannen Portugal med 3-1. Ska bli spännande och se hur mycket Spanien kommer styra spelet. Jag tror hur som helst att laget vinner.

Jag spelar på raka tvåan till 1,62 @ William Hill.

  • Match: Serbien – Spanien
  • Spel: Spanien (2)
  • Odds: 1,62 @ William Hill
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 23/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar