Slovakien – Spanien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

EM-kval i afton och det spanska landslaget har rest till Slovakien för sin andra match i Grupp C. Spanien har som vanligt ett starkt lag på plats och man har en anfallare som startat upp ligasäsongen mycket starkt. Är det dags för det första landslagsmålet i kväll?

Diego Costa gjorde stor succé förra säsongen då han pumpade in mål i la liga för sitt Atlético Madrid. Många trodde att laget skulle få det tufft när Falcao lämnade, men Costa tog ytterligare ett steg i sin utveckling och axlade uppgiften riktigt bra. Efter succén i Atlético Madrid gick flyttlasset till Premier League och Chelsea. Där har spanjoren haft en makalös inledning på säsongen och toppar just nu skytteligan på nio fullträffar, fyra framför Sergio Aguero.

Men i landslaget har det fortfarande inte lossnat, även fast han bara spelat fem landskamper så här långt. Han var på väg att göra sitt första landslagsmål mot El Salvador tidigare i år, men när han skulle skjuta in bollen dök David Villa fram med pannan och snodde målet. Men med den kapacitet Diego Costa har så är det bara en tidsfråga innan han börjar pumpa in mål även i det spanska landslaget, för så bra är han. Få spelare har den löpstyrka som den här herren besitter och han är verkligen ett odjur ute på planen. Lite kantig teknik fortfarande kan jag tycka, men även den har blivit mycket bättre senaste tiden.

Idag är det bortamatch mot Slovakien, och just att det är på bortagräs tror jag kan vara till fördel för spelet. Slovakien kommer försöka anfalla en del och har även en del kvalité framåt i truppen. Men när man tappar boll och spanjorerna ställer om spelet så får man se upp för Costa, för han kan springa i samma tempo om och om igen. Nu har han troligtvis Iniesta och David Silva på en varsin kant om sig, vilket knappast minskar chanserna till ett mål.

Om Costa inte startar matchen så är det insatsen tillbaka hos nämnda bolag.

  • Match: Slovakien – Spanien
  • Spel: Diego Costa målskytt
  • Odds: 2,10 @ betsson
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar