Spanien – Polen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Spanien lyckades inte besegra svenskarna, trots deras massiva press. Spanjorerna promenerade alltså fram till straffområdet. Marginalerna var små och laget borde naturligtvis nätat med de chanser som de skapade. Mot Polen tror jag ändå, laget kommer spela likadant. Det är möjligt att man startar med Gerard Moreno istället som var snäppet vassare än lagkamraten Morata. Spanien är favoriter.

Polen var en besvikelse i första matchen mot Slovakien där de gick bort sig och inte vann närkamperna. Det var väl egentligen bara Glik jag tycker kommer upp i någon sorts nivå och det är dåligt. Dessutom sämre på fasta än vad jag trodde man skulle vara och återigen gör Lewandowski en rätt halvdan insats. Matchen lär se ut som mot Sverige och då får vi se en Lewandowski springa mycket på egen planhalva.

Jag spelar på Spanien -1 (Aasian Handicap) till 1,58 @ betsson.

  • Match: Spanien – Polen
  • Spel: Spanien -1 (AH)
  • Odds: 1,58 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar