Polen – Slovakien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Polen kommer bli spännande i detta mästerskapet, då polackerna varit svårslagna. Exempelvis, spelade laget 1-1 mot Italien i Nations League. De lyckades även vinna EM-kvalgruppen (Där även Österrike och Nordmakedonien spelade) relativt enkelt med 25 av 30 möjliga poäng. Såklart ledda av Polens stjärna, Robert Lewandowski som gjorde sex mål i kvalet. Målen ger Polen hopp i detta mästerskap.

Slovakien har fortsatt problem med offensiven och inför EM har man träningspelat mot Bulgarien (1-1) och Österrike (0-0). Inga resultat att skämmas för men det är lite stjärnglans i detta Slovakien. Längst fram hoppas man på 21 åriga Bozenik men han har ingen supersäsong bakom sig i Feyernoord. Ett mål på 16 matcher och i landslaget har det bara blivit 4 mål på 23 matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ ComeOn.

  • Match: Polen – Slovakien
  • Spel: Polen (1)
  • Odds: 1,95 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 14/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar