Polen – Slovakien

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Polen har stora förhoppningar på sig eftersom att landslaget består av en gyllene generation. Inte bara seniorerna blomstrar, utan även på U21-nivå finns material som verkligen är att räkna med. En handfull spelare med potential att nå toppnivå i Europa. Polens trupp är superintressant och flera av spelarna här kommer fylla betydelsefulla roller i A-landslaget i framtiden.

Slovakien har en trupp bestående av mestadels spelare från de inhemska serierna och de meriterna kan man inte skryta med alltför mycket. Kvalet var också relativt enkelt och det är inte fören nu nivån höjs på allvar. Att Jakub Hromada, en av de mer framstående pjäserna, saknas för Slovakien med en skada är faktor som försvagar dem ytterligare. Bör skilja flera klasser mellan Slovakien och Polen.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ William Hill.

  • Match: Polen – Slovakien
  • Spel: Polen (1)
  • Odds: 2,10 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/6

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar