Ryssland – Slovakien

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Ryssland visade prov på styrka i premiären av EM. Laget gjorde en bra prestation och fick med sig en pinne mot England. Matchen slutade 1-1 och man hade till viss del flyt, då kvitteringen kom så sent som på stopptid. Alljämt lyckades man stå upp så pass starkt när nivån på motståndet höjdes markant i jämförelse med kvalet. Dock släppte man till många målchanser senast och räddades av att England inte tog vara på sina chanser.

Slovakien svek stort i premiären mot Wales. En katastrofal första halvlek följdes upp av en bättre andra, men ändå blev det en förlust med 1-2 trots visst favoritskap på förhand. Nu måste man minst få oavgjort här för att slutspelsdrömmen ska hållas vid liv, men helst av allt en trea eftersom England, gruppens gigant, står som motståndare i den avslutande matchen. Att Slovakien är i en så pass prekär situation kan absolut öppna upp den här matchen och det kan innebära att vi får se en målrik match.

Jag spelar över 2,0 mål (asian handicap) till 1,83 @ bet365.

  • Match: Ryssland – Slovakien
  • Spel: Över 2,0 mål (AH)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 15:00, 15/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar