Slovakien – England

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Slovakien har imponerat stort under gruppspelet. Laget har visat vilja till att spela fotboll och mot Ryssland var framförallt den första halvleken briljant utförd. Att de ska bjuda upp till match mot namnstarkare England är en självklarhet. Mot Ryssland, trots att motståndarna hade det mesta av bollinnehavet, skapades fem hörnsparkar. Tre landade det på mot Wales, men det vart också en sån typ av matchbild som var rätt tillknäppt. Tror helt klart det kan bli annorlunda nu.

England finns väl mer att få ut från, men det är uppenbart att det här landslaget har massvis av kvalitet. För Englands del krävs vinst för att säkra gruppsegern helt, vidare på kryss. Väntas bli en del roterande i England. Återstår att se hur mycket det blir i slutändan. Jag tror att England kommer gå för seger i denna matchen och det lär skapa ytor och målchanser bakåt och jag tror Slovakien på så sätt kan skapa flertalet hörnor.

  • Match: Slovakien – England
  • Spel: Slovakien över 3,5 hörnor
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 1/10 Units
  • Spelstopp: 21:00, 20/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar