England – Slovakien

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

England var tippat att vinna deras kvalgrupp och de kommer förmodligen landa på förstaplatsen. Lagets förlustnolla må vara intakt, men fullt så briljanta har England knappast varit. Defensivt har England visat styrka med endast två insläppta mål på sju matcher. Engelsmännens offensiva spel har emellertid inte varit lika effektiv. En hemmavinst i kvällens match skulle betyda att laget säkrar en mästerskapsplats.

Slovakien hade en mardrömsstart på kvalspelet med förluster mot Slovenien och England. Nu har man dock vaknat till liv och radat upp fem vinster efter varandra. Laget visar på styrka och moral att komma tillbaka på det sättet. Även Slovakien ställdes inför vissa bekymmer i veckan. Offensivt var de ytterst uddlösa mot Slovenien och kunde tack vare ett självmål i slutminuterna kamma hem de tre pinnarna.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,89 @ bet365.

  • Match: England – Slovakien
  • Spel: Under 2,5 mål 
  • Odds: 1,89 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 4/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!