Slovakien – Makedonien

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Slovakien har vunnit samtliga 5 matcher i gruppen och man har gjort det bra. Framförallt så har man ju spelare i startelvan som har hög klass. Tänker framförallt på Marek Hamsik, Vladimir Weiss, Juraj Kucka och Martin Skrtel. Och det är såklart man ska vara favoriter på hemmaplan mot Makedonien. Slovakien är ett lag som nog mest litar på sin starka defensiv och man har hittills på sina 5 matcher släppt till såhär många hörnor: Ukraina borta 4 hörnor, Spanien hemma 19 hörnor, Vitryssland borta 6 hörnor, Makedonien borta 5 hörnor och senast Luxemburg hemma 3 hörnor. Slovakien har alltså släppt till minst 3 hörnor i samtliga gruppspelsmatcher.

Makedonien har såklart inget att göra i ett stundande Europamästerskap, men man är ändå ganska bra med i matcherna trots motstånden. I samtliga 5 gruppspelsmatcher har Makedonien skapat såhär många hörnor: Spanien borta 5 hörnor, Luxemburg hemma 4 hörnor, Ukraina borta 11 hörnor, Slovakien hemma 5 hörnor, Vitryssland hemma 3 hörnor. Som ni ser så har man alltså gått över linan i samtliga matcher i kvalet till EM.

Jag väljer att spela Makedonien Över 2.5 hörnor till oddset 2.12.

  • Match: Slovakien – Makedonien
  • Spel: Makedonien Över 2.5 hörnor
  • Odds: 2.12 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 14/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar