Sverige – Slovakien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sveriges matchplan mot Spanien, var helt okej. Svenskarna hade naturligtvis spelat roligare fotboll om de spelade offensivare. Det hade vi säkert vittnat om vi hamnat i underläge. Det fanns ingen anledning att gå framåt, och samtidigt straffas. Varmt väder i Sevilla och dessutom mötte Sverige en toppnation. Förmodligen anser den största majoriteten att resultatet är viktigast och avancemang.

Slovakien inledde gruppspelet starkt med 2-1-seger mot Polen. Slovakerna har annars fått ett bakslag med Corona på Vavro. Vavro var inte med i premiären men detta borde ändå påverka laget lite precis som det gjorde för Sverige inför matchen mot Spanien. Slovakien är annars ett bra landslag absolut. Duda blir någon att hålla koll på. Hamsik får vi ta bort så inte han får styra uppspelen

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ ComeOn.

  • Match: Sverige – Slovakien
  • Spel: Sverige (1)
  • Odds: 1,95 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 18/6

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar