Sverige – Slovakien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverige gjorde en imponerade insats mot Finland i öppningsmatchen och fullföljde det med seger mot Schweiz. Sedan besegrades Kazakstan och Slovakien väntar nu. Sverige är storfavoriter i matchen och jag räknar kallt med att svenskarna står som segrare efter att domaren blåst av matchen. Småkronorna går för gruppsegern nu, vilket svenskarna dessutom blir om dem lyckas besegra Slovakien.

Slovakien slog Kazakstan med 3-1 i öppningsomgången av JVM. En match som inte var särskilt sevärd mellan två av de sämst rankade lagen i JVM. När Slovakien sedan gjorde sig redo för ett möte med en stornation, fick man känna på färg direkt. Finland stod som motståndare i den andra matchen, som man dessutom förlorade med hela 8-1. Ett Finland, som Sverige slog i förlängning under premiären.

Jag spelar på Sverige -3,5 (Asian Handicap) till 1,43 @ betsson.

  • Match: Sverige – Slovakien
  • Spel: Sverige -3,5 (AH)
  • Odds: 1,43 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 31/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar