Sverige – Finland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dags för slutspel i JVM och obesegrade Sverige ställs mot Finland i kvartsfinalen.

Finland har haft en skakig väg till slutspelet men samtidigt har de haft en tuff grupp med både USA och Kanada. De inledde JVM med att förlora med 1-2 efter straffar mot USA, förlorade sedan med 2-1 mot Slovakien och förlorade sedan med 1-4 mot Kanada. Nu senast säkrade de slutspelsplatsen genom att slå Tyskland med blygsamma 2-0. Finland är starkast på målvaktssidan som kan bli en hård nöt att knäcka. Finland har lyckats hålla nere siffrorna i alla deras matcher och har en grym målvakt i form av Ville Husso som räddat 96,77 procent av alla skott.

Sveriges väg till slutspelet har gått via 5-2 mot Tjeckien, 5-1 mot Danmark, 3-2 mot Ryssland och nu senast 5-1 i den betydelselösa matchen mot Schweiz. Det betyder att Sverige och Kanada var de enda lagen som gick genom gruppspelet med full pott, fyra segrar under ordinarie matchtid. Sverige lär  ha förlusten från förra säsongen i huvudet och det är mycket möjligt att de blir något försiktigare än de annars hade varit.  Finland har samtidigt givetvis koll på Sveriges giftiga power play och kommer försöka hålla sig borta från utvisningsbåset.

Mitt spel för kvällen blir under 5,5 mål som betalar 1,75 hos William Hill.

  • Match: Sverige – Finland
  • Speltips: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,75 @ William Hill
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 2/1, 21:00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar