Finland – Kanada

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Finland har utan tvekan inlett turneringen klart bäst. 3-1-segern mot Sverige under lördagen, var också ett bevis på att finnarna fått bitarna att stämma. Truppen som de besitter är dessutom namnstark. Man har två vinster efter lika många matcher. Vinster mot Sverige och Ryssland är dessutom imponerande. Anmärkningsvärt är att dagens bortalag känns sämre än vanligtvis. Finland har favoritskapet.

Kanada i hockeysammanhang är såklart alltid att räkna med, men denna gång är inte den kanadensiska truppen någonting som skrämmer nämnvärt. Vinsten mot Schweiz i premiären satt hårt inne, samtidigt som laget hade väldigt svårt att hota Sverige i match nummer två. Nu väntar ett Finland som av allt att döma till och med är aningen bättre än Sverige. Hemmalagets chanser här, ska vara mycket goda.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ William Hill.

  • Match: Finland – Kanada
  • Spel: Finland (1)
  • Odds: 2,05 @ William Hill
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 16:15, 12/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar