Kanada – Honduras

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Kanada hade ett småsvajigt spel under den andra halvleken i premiärmatchen mot Franska Guyana, men plockade till slut en 4-2-vinst. I senaste matchen var laget allt annat än uppsnackade mot Costa Rica, varpå laget tilldelades en underdogroll. Ett oavgjort resultat löstes och en slutspelsplats kan säkras. Såsom Kanada uppträdde mot Costa Rica imponerade och man är starka för tillfället.

Honduras är däremot pressade att vinna efter att ha svikit i de inledande matcherna, 0-1-förlust mot Costa Rica och bara oavgjort, 0-0 mot Franska Guyana och det senare är förstås under all möjlig kritik. Spelet hackade och det hade till och med kunnat sluta i en förlust. Noll mål framåt från Honduras, som är oroväckande kalla. Så mycket mer som finns att kräva. Honduras måste framåt, kan bli sårbara.

Jag spelar på Kanda +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ bet365.

  • Match: Kanada – Honduras
  • Spel: Kanada +0,25 (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 15/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!