Kanada – Danmark

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Kanada öppnade lite halvdant i tuneringens inledningsmatch mot topprivalen USA, men blixtrade sedan till på fantastiska nivåer i andra omgången mot Sydkorea. Där skrevs resultatet 10-0 till kanadensarna, trots att de inte ens verkade kämpa något speciellt hårt. Det får anses oerhört imponerande. Känslan är att Kanada har hittat ett spelsätt för att kunna såra dess motståndare under sina kommande matcher.

Danmark gjorde en svag insats mot USA i senaste matchen, offensivt och hade svårt att etablera något som helst tryck. Samtidigt slet laget och kämpade i defensiven. På det hela taget var insatsen helt okej, men den lär också ha kostat en del energi. En stark arbetsinsats lär behövas mot Kanada. Danmark lär inte vara ett motstånd som vållar några större problem för Kanada vad gäller att skapa målmöjligheter.

Jag spelar Kanada -3 mål (Asian Handicap) till 1,66 @ Unibet.

  • Match: Kanada – Danmark
  • Speltips: Kanada -3 (AH)
  • Odds: 1,66 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 7/5, 20:15

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar