Danmark – Rumänien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Danmark kan säkra sin VM-playoffplats när Rumänien med motivationsbrist gästar Parken. Grannlandet har imponerat på sistone med fyra raka vinster. Bland annat besegrades Polen med 4-0. Man har en viss chans, förvisso försvinnande liten, på att ta över förstaplatsen från Polen och slippa den avslutande kvalrundan. Ska de lyckas med detta, behövs tre poäng här medan Polen förlorar mot Montenegro.

Rumänien hoppades kunna utmana om den där andraplatsen in i det sista efter att ha nått förra årets europeiska mästerskap. Tyvärr har de inte räckt till när nivån på motståndet höjts, varpå de är hela sju poäng på efterkälken mot just Danmark samt att Montenegro hittas däremellan. Endast att spela för hedern här. Jag tror att Danmark vinner det här tämligen enkelt och därmed sätter lite press på Polen.

Jag spelar på Danmark -1,25 (Asian Handicap) till 1,84 @ bet365.

  • Match: Danmark – Rumänien
  • Spel: Danmark -1,25 (AH)
  • Odds: 1,84 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 8/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar