Danmark – Polen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Danmark ligger risigt till i kvalet mot världsmästerskapet i Ryssland nästa sommar. Danskarna återfinns numera bakom tvåan Montenegro på sämre målskillnad. För tillfället ser det ut som att kampen om den åtråvärda andraplatsen kommer göras upp mellan just dagens hemmalag och Montenegro. Under den senaste tiden har man dock presterat. Laget har bara tappat två poäng de tre senaste matcherna.

Polen är dominanterna i gruppen och hittas på förstaplatsen med sex poäng ovanför Montenegro och Danmark. Sedan kvalpremiärkrysset mot Kazakstan har Polen levererat stort. Lagets fem matcher efter premiären har samtliga vunnits och om Polen undviker en förlust här, då kan de troligtvis räkna med att vara klara för mästerskapet. Med Robert Lewandowski i spetsen har man en udd i världsklass.

Jag spelar på Polen +0,25 (Asian Handicap) till 1,88 @ bet365.

  • Match: Danmark – Polen
  • Spel: Polen +0,25 (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 1/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar