Polen kommer till EM som en liten outsider till de stora jättarna. Prestationerna i kvalet har såklart imponerat. Man besegrade bland annat Tyskland vid ett tillfälle och hamnade pinnen bakom dem i kvalet. Det mesta tyder på att de kommer plocka andraplatsen bakom den väntade ettan Tyskland. Polen kommer kanske vara av de mest intressanta nationerna i mästerskapet och jag tror absolut att de kan utmana med Robert Lewandowski på topp.

Nordirland är med i EM för första gången i landets historia. En stor skalp redan det och spelarna ska vara här för att se, lära och njuta. Eventuellt också sätta stopp i maskineriet för någon av de stora nationerna? Nordirland hade ingen direkt namnstark motståndare i kvalgruppen till EM och ska egentligen vara tacksamma att de lyckats nå så här långt.

Jag spelar Polen med -0,75 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Polen – Nordirland
  • Spel: Polen -0,75 (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 18:00, 12/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!