Österrike – Nordirland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Österrike förlorade dess inledande match i Nations League borta mot Bosnien och nationen behöver därför studsa tillbaka direkt. Uddamålsförlusten på bortaplan är egentligen inte fara under förutsättning att laget vinner resten av matcherna, men ett poängtapp här vore förödande. Bosnien står nämligen på sex inspelade poäng efter två vinster, där ena segern kom mot Nordirland. Man ställer upp bästa elva.

Nordirland har tappat ett par spelare inför den här matchen och därmed behöver stuva om i startelvan. Niall McGinn, Jamie Ward och Kyle Lafferty är spelarna som i skrivande stund ser ut att missa matchen. Jobbigt på en relativt tunn nordirländsk trupp. Det ska också vara en klasskillnad mellan de här båda lagen och speciellt på hemmaplan ska Österrike vinna bekvämt. Det vore direkt förvånande annars.

Jag spelar på Österrike -1 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Österrike – Nordirland
  • Spel: Österrike -1 (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!