Österrike – Ryssland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Österrikes VM-kval var såklart misslyckat. Trots en förhållandevis tacksam lottning, slutade nationen på fjärdeplatsen i gruppspelet. Alltså bakom Serbien, Irland och Wales. Österrike har flera klassnamn och de som sticker ut främst är David Alaba samt Marko Arnautovic. Nu, med tre raka vinster, har de säkert lyckats stärka upp deras moral något. Österrikes chanser här känns dock inte så stora.

Ryssland fick hoppa över kvalspelet och har inte spelat riktig tävlingsfotboll tillsammans sedan EM 2016, som var ett fatalt fiasko. Att påstå att ryssarna har imponerat på sistone vore felaktigt, men det ska dock nämnas att de mött fruktansvärt hårt motstånd i de senaste matcherna, utan att för den delen bli helt bortgjorda. Laget kan tänkas ställa ut ordinarie startelva, för att sätta spelet inför VM-premiären.

Jag spelar på Ryssland +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,86 @ ComeOn.

  • Match: Österrike – Ryssland
  • Spel: Ryssland +0,25 (AH)
  • Odds: 1,86 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar