England – Ryssland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

England är stora favortiter i Grupp B. De har haft goda resultat inför EM och de tre senaste vänskapsmatcherna mot Portugal, Australien och Turkiet, har vunnits. Två månader dessförinnan värjdes en av de stora titelfavoriterna Tyskland, undan. Roy Hodgson fogar över en oerhört intressant trupp och med de spelare som finns ska titelchansen absolut inte viftas bort.  England ska styra och ställa mot ett taktiskt smart och tillbakalutat Ryssland.

Ryssland hade stora bekymmer i kvalet, men fick positiv effekt av tränarbytet och plockade andraplatsen i gruppen, före Sverige och bakom Österrike, efter en stark slutspurt. Något som minskar Rysslands möjligheter till ett lyckat mästerskap är bristen på stjärnor, vilket de annars har kunnat producera flera av de senaste åren. Ryssarna har endast en vinst på de fem senaste vänskapsmatcherna, tre förluster och ett kryss, kom mot Litauen. När nivån på motståndet höjts har man haft uppenbara bekymmer.

Jag spelar raka ettan till 1,92 @ Unibet.

  • Match: England – Ryssland
  • Spel: England (1)
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 21:00, 11/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar