England – Island

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

England var utan tvekan missnöjda med att Wales kom före i gruppen och fansen var nog mer besvikna. Två kryss mot Ryssland respektive Slovakien resulterade i en andraplats i gruppen och därmed hamnade England på den svåra sidan av slutspelsträdet och vid vinst blir motståndaren Frankrike i kvartsfinalen. Jag tror dock att engelsmännen får det svårt mot Island i och med att man haft det tufft i den sista tredjedelen och utdelningen har varit sämre på sistone.

Island har gjort en sensation genom att bara kvalificera sig till EM. Defensiven har varit stabil och man är effektiva framåt vilket har synts i gruppspelet. Man lyckades spela oavgjort mot Ungern samt Portugal som varit i höjd med England spelmässigt och varför skulle man då inte kunna överraska i en åttondel. Får man till några kontringar och lyckas täppa till bakåt, tror jag denna matchen kan resultera i en skräll.

Jag spelar Island +0,5 till 2,425 @ bet365.

  • Match: England – Island
  • Spel: Island +0,5
  • Odds: 2,425 @ bet365
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 21:00, 27/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

 

Lämna ett svar