Island – Holland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Island toppar oväntat Grupp A i EM-kvalet. Fortsätter succén mot Holland?

Oavsett vad man tycker om Lasse Lagerbäcks fotbollsfilosofi, är det omöjligt att inte påstå att han har en hjärna för spelet. Förde Sverige till fem mästerskap i följd och ser nu ut att ta Island – landet med drygt 300 000 invånare – till EM. Redan i VM-kvalet hyllades Lagerbäck från alla håll och kanter. Island kom tvåa i gruppspelet och således till den sista kvalificeringsrundan, där man fick möta numret för stora Kroatien. Hur som haver var det ett fantastiskt genomfört kval av Island. Nu, två vinster av två möjliga. Först 3-0 (!) borta mot Turkiet och senast samma siffror mot Lettland. Den förstnämnda av matcherna var en skräll värd att minnas. En höjdarprestation. Skulle det bli vinst här är EM-biljetten nära…

Nu kommer Holland på besök till huvudstaden Reykjavik och arenan Laugardalsvöllur, där Island är starka. Guus Hiddink har haft det tufft som huvudtränare för Holland och inte alls fått laget att prestera fullt ut. Han efterträdde, som bekant, Louis van Gaal efter världsmästerskapet där Holland kom på en hedervärd och imponerande tredjeplats. I genrepet innan kvalet nu förlorade man med 0-2 mot Italien och lite varningsflaggor höjdes kring formen, med all rätt visade det sig. Mot Tjeckien åkte Hiddink och hans mannar på en rejäl käftsmäll och förlorade med 1-2. Matchen senast mot Kazakstan var inte heller någon moralhöjare, även om det blev seger med 3-1. Kazakstan ledde ända fram till den 62:a minuten och två minuter senare fick man ett rött kort – och då orkade man inte stå emot. Över det hela; på höjden en medioker insats av Holland. Här är man oförtjänt stora favoriter. Skiljer självklart kvalitetsmässigt, men lagen är i helt olika slag – formtoppat mot formsvagt. Island +1 mål (pengarna tillbaka vid uddamålsförlust) spelar vi till 1,80 gånger pengarna.

  • Match: Island – Holland
  • Spel: Island +1 mål
  • Odds: 1,80 @ betsson
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 13/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar