Holland – Kazakstan

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Holland öppnade EM-kvalet med en skrällförlust mot Tjeckien och här måste det helt enkelt bli vinst mot Kazakstan. Ja, det var en rejäl käftsmäll Holland åkte på. I den 91:a minuten kom målet som innebar 2-1 till Tjeckien och i media har laget blivit bombade med kritik. Glöden fanns inte där, det offensiva spelet var inte alls lika vasst som det brukar – helt enkelt en taskig prestation av sommarens VM-trea. Även i genrepet – några dagar dessförinnan – förlorade man. Då mot Italien med 0-2 i Bari. Nu måste nytillträdde tränaren Gus Hiddink föra sitt landslag till en seger, annars kommer krisrubriker pryda tidningarna. Och mot ett mindre slagkraftigt Kazakstan ska man inte tappa poäng. Det vore en katastrof. Båda stjärnorna Robin van Persie och Arjen Robben ska, enligt rapporter, ha vilat större delar av onsdagsträningen och är inte riktigt hundraprocentiga, men att de spelar är det ingen tvekan om. Handlar antagligen mest om att hålla dem fräscha till matchen.

Kazakstan är okänd nation i fotbollskretsar – och låt det förbli så. Spelar inte speciellt underhållande eller bra fotboll överhuvudtaget. I kvalet till sommarens VM fanns man i samma grupp som Sverige. Där kom man näst sist av de sex lagen. Endast Färöarna var sämre. Fem inspelade pinnar blev det på tio matcher. I den första gruppspelsmatchen här i EM-kvalet kryssade Kazakstan mot Lettland. Mållöst blev det i den matchen, vilket får ses som ett bra resultat för kazakstanierna. Mot Sverige förlorade man med 0-1 respektive 0-2. Mot Tyskland med 0-3 och 1-4. Någon slagpåse á San Marino är man i alla fall inte. Trots det är handikappslinan så hög som 3,5 och för Kazakstan +3,5 mål erbjuds vi höga 1,79. Behövs inte mycket research för att förstå vilket kalasodds det är.

  • Match: Holland – Kazakstan
  • Spel: Kazakstan +3,5 mål
  • Odds: 1,79 @  Ladbrokes
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 10/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar