Sverige – Holland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverige har tillgång till en helt annan trupp nu tillskilland från EM i Frankrike. Erik Hamrén, Andreas Isaksson, Kim Källström och Zlatan Ibrahimovic är pensionerade från landslaget. Det nya Sverige ser dock intressant ut med nya fräscha och unga spelare. Dessutom har man fått in en bra tränare som enligt mig kan lyfta det svenska landslaget. På hemmaplan brukar svenskarna briljera och det blir spännande hur de lyckas förhålla sig mot Holland

Holland lyckades inte ta sig till EM, vilket var överraskande. Turbulensen är stor i Holland och laget är mitt i en stor kris. Danny Blind har bara suttit på tränarposten sedan mitten av förra året, men är alltjämt en hårt pressad man i samband med misslyckandet av att nå EM. Genrepet inför den här matchen var fullständigt katastrofalt utfört. De förlorade med 1-2 hemma mot Grekland.

Jag spelar att båda lagen gör mål till 2,00 @ ComeOn.

  • Match: Sverige – Holland
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 2,00 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/9

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar