Argentina – Holland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Efter brassarnas smärtsamma uttåg återstår nu endast den andra semifinalen samt två medaljmatcher innan vi har ett definitivt avgörande till sommarens stora fotbollsfest. Ytterligare två storspelare ska göra upp om den sista finalplatsen här i Sao Paulo där Argentina, med chans att gå längre än rivalen i värdlandet, ska drabba samman med ett Holland som kan gå för en europeisk duell. Återstår att se vilket lag som får utdelning för sin spelmodell med en svårtippad utgång där jag främst lutar mot ett individuellt kortspel med en duell som kan bli matchavgörande.

Två nationer som kan vara mer än väldigt nöjda med det man har presterat hittills där man kommer ha medaljer att spela om till den kommande helgen. Ett taktiskt slipat Holland, som nog inte nämndes alltför mycket i förhandssnacket, tog sig förbi en väldigt knepig grupp där bland annat Spanien och Chile ingick. Truppen står nog inte för samma individuella glans likt några av de föregående upplagorna men som ett kollektiv har man varit mer än välfungerande med ett par lirare utöver det med en hel del spetskompetens. Man har i första hand varit väldigt skickligt med ett samlat försvarsspel som snabbt har kunnat ställa om till attack via flankerna.

Argentina har haft en desto mer behaglig resa sett till vad man gick upp emot i ett gruppspel där man gick rent, men rent spelmässigt kunde man kanske önska sig mer där man inte riktigt har prickat in den nivån som hölls i det sydamerikanska kvalspelet.  Trots det har man nu stått för sitt främsta resultat sedan 1990 (senaste gången man lyckades gå förbi kvarten) där man lyckades gå hela vägen till finalen. Lionel Messi har varit tongivande med sin kreativitet och 4 mål. Prestationen mot Belgien var nog lagets främsta hittills, vilket bådar gott inför det här mötet även om det kan bli än mer viktigt att få upp bolltempot, något som man har haft vissa problem med tidigare under turneringen, mot ett lag som trivs med att vila på sina utgångspositioner på den egna planhalvan. La Albiceleste kommer till spel utan Angel di Maria medan De Oranje (Holland) har frågetecken på Robin van Persie och Ron Vlaar.

Argentina har i åratal törstat efter en VM-framgång. Man har tillhört en av förhandsfavoriterna i VM under 2000-talet, men inte lyckats motsvara de stora förväntningarna. Allt som oftast har man åkt ut då man inte har haft de små marginalerna med sig. På åtta försök har Argentina endast en seger mot Holland. Tre gånger har man spelat oavgjort och fyra gånger förlorat. Den enda vinsten var inte vilken som helst: VM-finalen 1978 inför en fanatisk hemmapublik i konfettiregnet. Jag tycker Holland känns stabilare och tror på en germansk final i årets VM i Brasilien.

  • Match: Argentina – Holland
  • Spel: Holland Draw No Bet
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 22.00 9/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar