Argentina – Bosnien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Argentina är stora favoriter att vinna den här matchen och man är en av favoriterna att vinna hela mästerskapet. Chanserna till båda delarna är givetvis stora och i den här matchen förväntar jag mig fartfylld och mycket spännande fotboll.

Argentina såg något skakiga ut i starten på VM-kvalet men reste sig och avslutade riktigt starkt! Man hade bland annat 13 raka matcher utan förlust och det gjorde att man vann gruppen, 2 poäng före Colombia och 4 poäng före Chile. Man har ett fantastiskt lag och offensiven med Higuain, Messi, Aguero imponerar enormt och bakom dem finns högklassiga framspelaren Di Maria som har hand om ena kanten och andra kanten har sylvasse ytterbacken Zabaleta hand om. Man har som ni förstår en fantastisk offensiv och lagets ”bekymmer” finns i defensiven som inte alltid prioriteras då spelarna går offensivt. Det finns bra spelare på positionerna men de blir ofta alltför ensamma och detta kan Bosniens offensiv utnyttja och då får Argentina en jobbig kväll. En premiär är en premiär och då kan allt hända. Argentina har inte fått upp ångan ännu och det kan bädda för baklänges mål. Anfallet är lagets bästa försvar och det känns upplagt för en spännande och målglad match här.

Bosnien är med i VM för första gången någonsin och det är givetvis hur stort som helst för laget. Man vann sin kvalgrupp före Grekland och mest imponerande var att man gjorde hela 30 mål under kvalet! Värt att nämna är väl att gruppen inte var särskilt tuff men hur som helst så gjorde man det bra och självförtroendet är på topp inför VM. Genrepade med att besegra Mexiko med 1-0 och Elfenbenskusten med 2-1. Man har ett mycket spännande lag som är offensivt rakt igenom. Det är svårt att sia om startelvan i den här matchen men mest troligt är att man bryter det givande anfallsparet Ibsevic och Dzeko som tillsammans gjorde 18 av Bosniens 30 mål i kvalspelet. Den förstnämnde är ur form och inleder med största sannolikhet på bänken. Istället ställer man upp med den offensiva trion Misimovic, Lulic och Hajrovic bakom Dzeko. Man har ett riktigt härligt lag och blir man inte för tagna av stunden så kan man utmana Argentina här. Precis som Argentina så är man ett offensivt lagt lag och därmed kan det uppstå ytor i defensiven och det kan ställa till för laget men anfall är lagets bästa försvar, precis som för Argentina.

Kort summering: Med tanke på hur målglatt VM har varit och Argentinas fantastiska offensiv med Messi, Higuain, Aguero och Di Maria samt Bosniens sylvassa offensiv med Pjanic, Misimovic, Lulic, Hajrovic och anfallaren Džeko så vore det nästan tjänstefel att inte lira över 2.5 mål i den här matchen! Båda lagen har frågetecken i sina defensiver som inte alltid är på topp och Bosnien går in i den här matchen som rejäla underdogs och har givetvis allt att vinna. Argentina måste gå för seger och kommer spela offensiv fotboll. Över 2.5 mål till oddset 1.80 är taget alla dagar i veckan!

  • Match: Argentina – Bosnien
  • Spel: Över 2.5 mål i matchen
  • Odds: 1.80 @ Nordicbet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 00.00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar