Holland – Vitryssland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Holland var för några år sedan ett väldigt framgångsrikt landslag, men har tappat maktpositionen totalt. Laget lyckades inte lösa en plats till EM trots ett tacksamt motstånd i kvalet. Danny Blinds position i Holland är allt annat än stabil. Det finns ingenting annat än att gå till VM år 2018 och då måste matcher som denna vinnas.

Vitryssland är en anonym nation i fotbollen. De saknar direkta stjärnor och håller snäppet bättre nivå än de minsta blåbären i Europa, men inte mycket mer än så. Här tar man en match i taget. Att kunna knäppa ett namnstarkt motstånd som Holland på näsan skulle vara en stor merit i det hela.

Jag spelar på Holland -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,77 @ bet365

  • Match: Holland – Vitryssland
  • Speltips: Holland -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,77 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar