Vitryssland – Sverige

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Vitryssland är nästjumbo i gruppspelet och ska självklart inte vara uppe och slåss i toppen, men hoppas ändå kunna sätta käppar i hjulen för Sverige. Laget kommer från en uddamålsförlust mot Luxemburg. Säger en hel del om deras kvalitéer, eller snarare bristen på dem. Landets möjligheter att avancera till världsmästerskapet är minimala och därför borde liksom motivationen vara ganska dålig.

Sverige har nu en måstematch framför sig efter förlusten i Sofia mot Bulgarien. En uselt utförd match och en 2-3-förlust. Andraplatsen innehas fortfarande, men det är inte ens säkert att den leder till playoff och i sista matchen väntar Holland. Allt annat än tre pinnar här, vore oacceptabelt och rentav förödande som situationen ser ut i tabellen. Oavsett bortaplan ska Sverige värja undan ett sämre Vitryssland.

Jag spelar på Sverige -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Vitryssland – Sverige
  • Spel: Sverige -0,75 mål (AH)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18:00, 3/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!