Sverige – Frankrike

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sveriges landslag har förändrats ganska mycket sedan Erik Hamrén ersattes av Jan Andersson, till det positiva. Detta trots att flera av grundpelarna i landslaget, bland annat Zlatan Ibrahimovic, lämnade i samma veva. I VM-kvalet, grupp A, placerar sig Sverige på andraplatsen när fem matcher spelats och den enda förlusten kom mot just Frankrike.

Frankrike innehar förstaplatsen i grupp A och avståndet till Sverige är på tre pinnar och oavsett resultat här blir de svåra att rå på. All respekt för Frankrike och deras fantastiska kvalitéer. De håller en helt annan klass än Sverige, men i en enskild match på Nationalarenan kan de ställas inför problem och undertecknad skulle inte bli förvånad om Janne Anderssons mannar knep hem minst en pinne.

Jag spelar på Sverige +0,75 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Sverige – Frankrike
  • Speltips: Sverige +0,75 mål (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar