Sverige – Frankrike

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sveriges landslag har förändrats ganska mycket sedan Erik Hamrén ersattes av Jan Andersson, till det positiva. Detta trots att flera av grundpelarna i landslaget, bland annat Zlatan Ibrahimovic, lämnade i samma veva. I VM-kvalet, grupp A, placerar sig Sverige på andraplatsen när fem matcher spelats och den enda förlusten kom mot just Frankrike.

Frankrike innehar förstaplatsen i grupp A och avståndet till Sverige är på tre pinnar och oavsett resultat här blir de svåra att rå på. All respekt för Frankrike och deras fantastiska kvalitéer. De håller en helt annan klass än Sverige, men i en enskild match på Nationalarenan kan de ställas inför problem och undertecknad skulle inte bli förvånad om Janne Anderssons mannar knep hem minst en pinne.

Jag spelar på Sverige +0,75 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Sverige – Frankrike
  • Speltips: Sverige +0,75 mål (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!