Sverige – Sydkorea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverige hade ett fantastiskt kvalspel med seger över bland andra Frankrike och de slutade även ovanför Holland i gruppspelet. Dessutom besegrades Italien i playoff över två matcher. Detta är en måstematch. Sverige har inte råd att förlora och bör såklart helst vinna. Troligtvis kommer Sverige, Sydkorea och Mexiko göra upp om andraplatsen och den sista slutspelsplatsen. Mycket på spel, alltså.

Sydkorea är lite av ett ”one man team”, inte i den bemärkelsen att de inte arbetar hårt för varandra eller att det skulle saknas bredd, utan ur ren kvalitetsaspekt. Den som det snackas om är förstås Tottenhams anfallsstjärna, Heung-Min Son. Han kommer spela en huvudroll här och vidare framöver. Med tanke på att Mexiko slog Tyskland (1-0), kommer svenskarna troligtvis behöva vinna för avancemang.

Jag spelar på raka ettan till 2,12 @ betsson.

  • Match: Sverige – Sydkorea
  • Spel: Sverige (1)
  • Odds: 2,12 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 14:00, 18/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar