Sydkorea – Mexiko

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sydkorea stod för en prestation, klart under förväntan i VM-premiärmatchen mot Sverige. Sydkorea förlorade med 0-1 och det var kanske lite av ett kvitto på vilken nivå laget håller. Att sydkoreanerna, knappast är tillräckligt bra för åttondelsfinal. Heder till Sveriges insats, men Sydkorea lyckades verkligen inte imponera och var knappast förtjänta av poäng heller. Nu möter laget ett tuffare motstånd.

Mexiko stod för en prestation klart över förväntan. Premiären mot Tyskland summerades i en extremt oväntad 1-0-vinst, alltså mot en av mästerskapets stora favoriter. Extremt lite släpptes till, särskilt när man tar hänsyn till hur starka offensiva namn tyskarna har och Hirving Lozanos balja i den 35:e minuten räckte till en trea. Det är bara på att höja på hatten för honom och den kollektiva insatsen som helhet.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ betsafe.

  • Match: Sydkorea – Mexiko
  • Spel: Mexiko (2)
  • Odds: 1,70 @ betsafe
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 17:00, 23/6

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar