Mexiko – Kamerun

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mexiko har inte imponerat på mig och här ställs man mot ett Kamerun som känns betydligt starkare i mina ögon. Jag går emot bolagen här och tror på en annan utgång och oddset är riktigt bra!

Mexiko är verkligen inget lag jag imponeras av och i kvalet till VM såg man märkbart svaga ut i mina ögon och 4 olika förbundskaptener har tagit laget till VM. Man vann enkelt förgruppen efter 6 raka segrar mot Costa Rica, El Salvador och Gyana men i kvalgruppen till VM blev det bara 2 segrar, 5 oavgjorda och 3 förluster mot lag som USA, Honudras och Costa Rica som alla tre hamnade före Mexiko i gruppen. Man vann playoffen enkelt mot Nya Zeeland med sammanlagt 9-3 men det säger inte så mycket. Hur som helst så är man i VM nu och i första matchen ställs man mot ett nederlagstippat Kamerun. Man har många spelare från den inhemska ligan och ”proffsen” i laget har haft tunga säsonger bakom sig så i mina ögon är truppen märkbart svag och jag tror man kommer få stora problem att ta sig vidare från gruppspelet. Man genrepade med två raka 0-1 förluster mot Portugal och Bosnien och just spetskompetensen är svag hos Mexiko som förlitar sig mycket till individuell kvalité.

Kamerun har haft en riktigt jobbig uppladdning inför VM med flera konflikter med förbundet kring ersättningen till spelarna. Allt detta är nu löst och man har rest till Brasilien för att ge järnet och försöka ta sig till åttondelsfinalen. Känslan är att i stort sett alla nederlagstippar Kamerun och det passar Afrikanerna perfekt. Man har ett starkt lag i mina ögon med bra spelare i varje lagdel. Backlinjen med Koulou, Matip, Chedjou och Bedimo är stark och på mitten har dem Alex Song (Barcelona) och Mbia (Sevilla). I anfallet finns måltjuven Samuel Etoó (Chelsea) och hyperintressante Vincent Aboubakar som varit grym i franska ligan. Det finns massa rutin i laget och det tillsammans med nya unga hungriga spelare bör vara en riktigt bra kombination här. Man laddade upp inför VM med att spela 2-2 mot Tyskland och besegra Moldavien med 1-0. Som jag skrev ovan så passar det Kamerun väldigt bra att kliva in i den här matchen utan någon större press då Mexiko inte är särskilt stabila så bör man kunna utnyttja detta och göra mål på en kontring eller liknande. Sedan är det bara att försvara ledningen.

Kort summering: Båda lagen måste gå för vinst i den här matchen om man vill ta sig till åttondelsfinalen och på förhand känns matchen väldigt öppen. I mina ögon är Kamerun ett mer komplett landslag och tryggheten i deras spel kommer bli avgörande här. Samuel Etoò är en anfallare av hög klass och han vill givetvis ta sitt Kamerun till åttondelsfinal i sitt förmodligen sista VM-slutspel. Jag tror på Kamerun här men en premiär är alltid svårbedömd så jag väljer ett spel där jag får pengarna tillbaka vid oavgjort. Den tuffe väljer raka tvåan till fina 3.80 hos bet365!

  • Match: Mexiko – Kamerun
  • Spel: Kamerun +0 (AH)
  • Odds: 2.40 @ Bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 18.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar