Mexiko – Jamaica

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Mexiko inledde Copa America på bästa möjliga sätt. Man spelade premiären mot Uruguay och lyckades vinna med 3-1 mot kanske en av mästerskapets tuffaste konkurrenter. Plockar laget ännu en trea så säkrar de plats till slutspelet. Mexiko är och ska vara en av de stora favoriterna till att vinna alltihopa medan Jamaica tillhör den sämre delen av de nationer som är med och deltar i årets Copa America.

Jamaica åkte däremot på en förlust i måstematchen mot Venezuela. De hade behövt vinna för att ha en chans att eventuellt nå slutspelet. Möjligheten finns alltid och att bara smälla en av de större nationerna på nästan får ses som en vinst i sig. Motivation kommer hur som helst finnas. Oavsett hur motiverade Jamaicaspelarna kommer vara, är det svårt att tro att de skulle kunna ställa till det för Mexiko.

Mexiko spelas med -1,5 mål (asian handicap) till 2,02 @ bet365.

  • Match: Mexiko – Jamaica
  • Spel: Mexiko -1,5 mål (AH)
  • Odds: 2,10 @ Unibet
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 04:00, 10/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar