Kroatien – Mexiko

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kroatien och Mexiko gör upp i en helt avgörande match om vilket av lagen som skall gå vidare till åttondelsfinal. Knapp fördel Mexiko som har 1 poäng mer vilket innebär att ett oavgjort resultat räcker. Jag tror starkt på ett spel här, häng på!

Förutsättningarna inför den här matchen är enkla. För Kroatiens del är det vinna eller försvinna som gäller och för Mexiko är det oavgjort eller seger som gäller för då gör man Brasilien sällskap till åttondelsfinalen. Kroatien inledde med en orättvis förlust mot Brasilien med 3-1 efter att domaren dömt bort dem och det följdes upp av en enkel seger mot ett Kamerun med 4-0 som knappast håller VM-nivå. Mexiko har sett ruskigt stabila ut defensivt och man inledde med att besegra Kamerun med 1-0 och det följdes upp av 0-0 mot Brasilien. I Själva verket borde man vunnit med 3-0 mot Kamerun men två felaktigt bortdömda mål satte stopp för det… Båda lagen har imponerat på mig där Kroatiens offensiva spel har varit underhållande och Mexikos defensiva spel har varit riktigt stabilt.

Jag tror vi kommer får se en matchbild där Kroatien vill mest i matchen och som kommer hålla i taktpinnen i framförallt första halvlek. Man har visat genom hela VM att man är duktiga på att hålla i bollen och mittfältet med Modric, Olic och Rakitic har imponerat rejält på mig. I anfallet har man matchvinnaren Mario Mandzukic som kan göra mål på allt så räkna med att man kommer lyfta in bollar på honom här. Jag tror man kommer ha väldigt mycket boll i första halvlek då man jagar ett ledningsmål mot ett defensivt Mexiko som kommer inrikta sig på kontringar. Mexiko är alltså vidare vid 0-0 och det resultatet lär man sträva efter så länge som möjligt såvida man inte får någon möjlighet att kontra in en boll, något man är väldigt skickliga på. Min känsla är utan tvekan att Kroatien kommer hålla i bollen väldigt mycket i första halvlek och försöka trycka in en boll bakom storspelande Ochoa i Mexikos mål. Mexiko är otroligt skickliga i defensiven och det vet man vilket gör att jag tror man kommer backa hem under första delen av matchen för att göra Kroaterna frustrerade och därför känns det här spelet mycket spelvärt.

Kort summering: Kroatien måste gå för seger här så räkna med ett hungrigt Kroatien som vill mest i den här matchen. Man kommer ha mycket boll i första halvlek då man jagar ett ledningsmål. Mexiko är bollskickliga och väldigt kontringsstarka vilket bör innebära att man backar hem med större delen av laget och låter Kroatien ha mycket boll för att sedan blixtra till och utnyttja Kroatiens misstag i matchen. Jag väljer att köra enbart i halvtid för skulle Kroatien göra ett mål så kan ni räkna med att man tänker bevaka den ledningen under andra halvlek och låta Mexiko ha mycket boll…

  • Match: Kroatien – Mexiko
  • Spel: Kroatien vinner bollinnehavet i första halvlek
  • Odds: 1.95 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 22.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar